rabotatuk.com Работа тук Обяви за работа от Одесос Дент

Работна позиция

Номер на обявата: 90

ДЕНТАЛЕН ЛЕКАР / ЗЪБОЛЕКАР

Кои сме ние?

Зъболекарски кабинет "Одесос" Одесос Дент е спешен зъболекарски кабинет в град Варна , където всеки пациент намира професионално и индивидуално отношение. За вас работим и в събота, при нужда и в неделя. При нас ще намерите всички дентални услуги от детски зъболекар, спешна зъболекарска помощ или ако си търсите добър зъболекар в град Варна ни потърсете.


Кога да ни потърсите


rabotatuk.com

Спешен зъболекар

В случаи на силна болка

В случаи на силна болка, подуване, счупен зъб, паднала коронка или пломба, или търсите спешен детски зъболекар.

rabotatuk.com

Детски зъболекар

Търсите добър детски зъболекар

При нас ще намерите дежурен детски зъболекар, който ще прояви внимателно отношение към детето Ви. Може да ни посетите както след работа, така и в събота.

rabotatuk.com

Профилактика

Направете информиран избор

Профилактичен преглед, извършен от добър зъболекар, който ще се погрижи за здравето на вашите зъби. Изготвяне на план на лечение, с цел възстановяване на вашата красива и здрава усмивка.

Заповядайте при нас, за да запознаем детето с обстановката при стоматолога

Децата са нашите любими пациенти. Заповядайте при нас, за да запознаем детето с обстановката при стоматолога. При един профилактичен преглед ще обсъдим методите и средствата за почистване на зъбките при децата, кои храни трябва да се избягват, ако е необходимо ще съставим лечебен план. В нашия кабинет ще откриете не само възможност за лечение на временни и постоянни зъби, но и профилактични процедури като поставянето на силанти.

rabotatuk.com

Нашият екип от професионалисти извършва контролни профилактични прегледи на деца, наблюдаваме растежа и развитието.

Смяна на млечни зъби?

Смяната на млечните зъби започва от 6-7 годишна възраст и приключва към 12-13г. По-късно, обикновено след 18 годишна възраст, пробиват и мъдреците. В случай, че постоянният зъб пробива до временния, който още е стабилен, е време млечният зъб да се махне. Нашият екип от зъболекари извършва внимателен преглед преди да се пристъпи към вадене на млечен(временен) зъб. При нас ще намерите добър детски зъболекар във Варна работещ по здравна каса. За да бъдат вашите деца с красиви усмивки нашите специалисти работят и събота.

Поставяне на силанти на зъбите.

И временните, и постоянните кътниците не са с гладки дъвкателни повърхности. Те имат вдлъбнатини (фисури) и ямки, които понякога са така дълбоки, че пациентът не може да ги измие с четка и се задържа зъбна плака. Тези места са благопртиятни за развитие на кариеси. Силантът е медицински материал, който се използва за запълване на тези фисури. Така се предпазват зъбите от появата на кариес. Tехниката за поставяне на силанти не отнема дълго време, няма съпътстващи болки, не изисква пилене на зъбите, достъпна е и най-важното няма странични ефекти. Прилага се и за временни, и за постоянни зъби. Най-подходящият период са първите 2 години след пробива на зъба.

Къде е работното място?

Област Варна гр. Варна

Каква ще е работата?

Категория - Здравеопазване (здравни специлисти)

Възможности

Всеки работодател дава различни възможности на своите служители

Необходими езикови умения

Канидата по тази обява е необходимо да притежава следните езикови умения.

Заплата

Предлаганото трудово възнаграждение е: 2000 BGN бруто

Контакти

Одесос Дент

Телефон
0893679909
Майл
office@odesosdent.com
Сайт
Фирмен сайт

Прегледай страницата на: Одесос ДентПовече за Одесос Дент